Access BarsĀ®

Wat is Acces Bars®?   

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn,( genaamd Bars) die als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmerd om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, emoties en overtuigingen die je hebt opgeslagen. Door de zachte aanraking van de Bars laat je brein en lichaam deze opgeslagen ladingen los. Zit jou hoofd over vol? Na een Bars sessie voel je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.

Wat doet een Bars sessie?

Als je de Bars regelmatig laat stromen zul je merken dat het je ondersteund om op een andere manier in het leven te gaan staan. Je krijgt meer helderheid en ruimte in je bewustzijn. Wetenschappelijk is aangetoont dat tijdens de Bars sessie de hersengolven veranderen van Alpha naar de Theta staat.

Mijn eigen ervaring heeft mij tot nu toe gebracht dat ik veel vrijer, daadkrachtiger en blijer in het leven sta. Beter kan focussen en ik merk dat ik veel sneller belemmerende gedachtes of emoties kan loslaten.

Een Acces Bars® sessie kan heilzaam zijn bij allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Hierbij kun je denken aan o.a.:

Angst en depressie, Burn out, fysieke klachten, mentale klachten, vermoeidheid, Stress, slapeloosheid, H.S.P., concentratie problemen,migraine, A.D.H.D. P.T.S.S. etc.

De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 a 4 weken.

 

 

 

 

 

“Hoe word het nog beter dat dit?”

Hoe een bars sessie uitpakt is echter voor iedereen weer anders. In “het ergste geval” voelt het alsof je een heerlijke ontspannen massage hebt ondergaan.

Tijdens een bars sessie lig je aangekleed en comfortabel, eventueel onder een deken op de behandel tafel. Je hoeft niet te praten, je mag zelfs in slaap vallen. Dat maakt voor de sessie niets uit. Heb je echter een thema dat je aandacht zou willen geven dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden. We gaan hier dan niet over in discussie maar ik zal ondersteunende open vragen stellen die je zullen helpen om makkelijker los te laten wat jou niet meer dient. Je hoeft niets te gaan analyseren in je hoofd, je mag gewoon in vertrouwen ontvangen wat zich in dit moment aandient.

Hoe zou jouw leven eruit kunnen zien als je volledig in je eigen kracht zou staan?

Wat als jij je bevrijd zou kunnen voelen van de dingen die je vastzetten, en belemmeren om voluit te genieten van het leven?

Stel je voor…. Dat je een keuze hebt, en vanuit een ruimer bewustzijn mogelijkheden zou kunnen creëren waarvan jij ooit hebt besloten dat ze voor jou onmogelijk zijn?

Een Access bars® sessie duurt ongeveer 90 min.                                Prijs € 65,00     

Sessie van 60 min €50,00