Het leven is prachtig!

 

Wauw!…Dat klinkt goed……..…of nu even niet?

Wanneer je uit contact raakt met de schoonheid en het plezier van het leven kun je soms niet meer voelen of herkennen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn, en voluit te genieten van het leven. Kortom; je zit niet lekker in je vel.

Het kan ook zijn dat je hoog sensitief bent en tools nodig hebt om hier beter mee om te kunnen gaan. Waardoor je weer meer energie gaat krijgen, en je deze prachtige eigenschap zelfs kunt gaan beschouwen als jouw kracht.

 

Ik help je om weer bij jezelf en in je kracht te komen.

 

Wanneer jij ervoor kiest om in een veilige omgeving te gaan onderzoeken hoe het werkt in jouw hoofd en hart, dan gebeurt er iets moois…. Dan wordt jouw klacht of probleem zomaar opeens een kans op persoonlijke groei.

Door middel van Holistisch Coaching kun je dus tot inzicht komen. Van daaruit ontstaat er ruimte om nieuwe keuzes te maken en om je eigen kracht te hervinden. Er ontstaat persoonlijke groei!

Als Holistisch therapeut onderzoek ik samen met jou je hulpvraag op holistisch niveau.

Hoe komt de klacht tot uiting op:

Fysiek niveau: Zijn er fysieke klachten?

Emotioneel niveau: Welke emoties ervaar jij?

Mentaal niveau: Welke gedachten houden je bezig?

Energetisch niveau: Waar loop je op leeg?

Spiritueel niveau: Hierbij kun je b.v. denken aan:Je niet thuis voelen in de wereld. Op zoek zijn naar inzicht, zingeving, rouwverwerking of hoog sensitiviteit

Tijdens een sessie kunnen verschillende tools en methodieken worden ingezet om de angel van jouw hulpvraag duidelijk te krijgen.

Waar gaat het hier werkelijk over? Wat wil jouw klacht of het probleem jou komen vertellen?

Zodra jij kunt gaan inzien welke gedachten,oordelen, overtuigingen, jou belemmeren,ontstaat er de mogelijkheid om hier grip op te krijgen en te onderzoeken wat voor jou wel werkt! En mag jij van daaruit nieuwe keuzes gaan maken. Dit alles onderzoeken vergt soms moed en vertrouwen.

Het is mijn missie om jou vanuit mijn hart hierbij liefdevol te begeleiden!

Hierbij ga ik uit van het standpunt dat jij als mens in essentie al helemaal goed bent zoals je bent. Ik heb geen oordeel over jou of jouw hulpvraag. Alles mag er zijn, en jij hebt alle wijsheid al in je. Het is mijn missie om jou dat te laten ervaren. Dat jij er mag zijn, en ertoe doet in de wereld!

 

Wat belemmerd jou om volledig vanuit jezelf te kunnen en durven leven?

Wat als jij jouw leven zou kunnen veranderen?

Wat als je zou kunnen zien welke overtuigingen of patronen jij hebt ovenomen vanuit je conditionering en….

Wat zou er kunnen gebeuren als jij dit alles zou kunnen loslaten?

 

Holistisch consult 90 min                         

€75,00