Gastenboek

06-03-2018

Nicole

Een behandeling door Brigida staat voor mij voor professionaliteit, toewijding & verwennerij. Of het nu gaat om een schoonheidsbehandeling, voetreflexologie of reiki. Brigida behandelt een klant zoals ze zelf behandeld wil worden en zij legt de lat hoog. Kortom, wil je goed zorgen voor jezelf dan ben je bij haar aan het juist adres!

01-02-2018

Judith

Ik ben al een aantal jaren vaste klant bij Brigida. Mijn zeer gevoelige huid is bij haar in goede handen. Dankzij haar behandelingen en het gebruik van de producten van Dr.Grandel is mijn huid enorm verbeterd.
Brigida geeft je alle aandacht en haar holistische benadering ervaar ik als een meerwaarde.

28-01-2018

Ingrid

Een behandeling bij Brigida in haar schoonheidssalon is als een warm bad! Al jaren laat ik mij graag door Brigida in de watten leggen voor een beauty behandeling, maar ook de voetreflex- en de reiki behandeling voelen als een weldaad. 
Brigida is zeer kundig in haar vak en een heel warm en liefdevol persoon, die haar holistische visie op de mens uitdraagt en zich daarin ontwikkelt. 
Schoonheidssalon Brigida is een salon met professionaliteit en een hart! 

27-01-2018

Paula

Vele jaren kom ik bij Brigida en leg vol vertrouwen mijn hoofd in haar deskundige handen. Na afloop van de behandeling kom ik verkwikt en opgeladen en met een zacht huidje weer thuis.
En de afgelopen jaren heeft Brigida zich verder ontwikkelt en kan je ook voor voetreflextherapie en Reiki terecht, geweldig!

26-01-2018

Tineke

Al een aantal jaren kom ik bij Brigida voor een heerlijke schoonheids behandeling. Ik voel me herboren na de behandeling het is ook zeker een aanrader. Afgelopen jaar ben ik met Reiki begonnen omdat ik in een negatieve spiraal zat. Na een aantal behandelingen gaat het stukken beter met mij.. minder snel in de negatieve spiraal belanden. Brigida is een fantastische vrouw met het hart op de juiste plaats. Het is zeker een aanrader om eens een behandeling te doen bij haar.. wat voor behandeling dan ook je zal sowieso als een ander mens naar huis gaan

Schrijf reactie

Beoordeel:

Jenny schreef op 31-10-2013:

Al ruim 6 jaar lig ik geregeld bij Brigida op de stoel. Zo ook vanmiddag en ik ben weer helemaal bijgekomen van een drukke werkweek. Keer op keer een heerlijke verwennerij met de lekkerste crèmes en een zalige massage. Ik kan er weer even tegen. Top Brigida, bedankt!

Noris schreef op 31-10-2013:

Hoi Brigida, Bedankt voor je leuke en verfrissende nieuwsbrief, ik krijg meteen weer zin in mijn volgende behandeling. Wil je een Dr.Grandel wintercreme voor me reserveren? Ziet er goed uit! Succes op 27-11. groetjes Noris

Riet Versteeg schreef op 31-10-2013:

Lieve Brigida, Bedankt voor je verzorgde nieuwsbrief. Zal er beslist gebruik van maken. Fijn om zo op de hoogte gehouden te worden. Veel groeten Riet.

stichting zonnevonkje schreef op 31-10-2013:

Lieve brigida, wij willen je hartelijk bedanken voor je medewerking aan stichting zonnevonkje. Serietha was er erg blij mee. Fijn dat je wat voor je medemensen over hebt. groeten, monique mirre en inge.