Holistic Beauty Balance

 

Deze Holistische behandeling is zo veel meer dan een schoonheidsbehandeling!

Hij brengt lichaam en geest  terug in balans en naar het hier en nu. Door de speciale combinatie van technieken wordt het zelfhelend vermogen van jou als totale mens aangeraakt.                                                                                

 

De behandeling start met een warm voetenbadje met Aromatherapie en een kopje thee.  Hierna volgt een zachte voetreflex massage waarbij de hoofdorganen van het  lichaam gestimuleerd worden om blokkades in je lijf los te laten de weerstand te verhogen en weer in balans te komen. Al snel zul je merken dat je ontspant dat je uit je hoofd mag gaan.

Dan volgt een heerlijke complete beauty behandeling om jouw huid in optimale conditie te brengen  aangepast aan jouw huidtype. De zacht geurende en verzorgende producten van de Elements of Nature lijn van DR Grandel in combinatie met Aromatherapie en een massage met oa Warme Rozenkwarts stenen laten je langzaam in een nog diepere ontspanning glijden. Terwijl het Masker inwerkt krijg je een energetische behandeling die uit een combinatie kan bestaan van verschillende technieken zoals: Reiki, edelsteen therapie en/of klankschaalmassage.

Hierbij werk ik volledig intuïtief en stem mij af op wat voor jou in dit moment nodig is.

 

Zodat jij mijn praktijk weer verlaat met meer balans,energie een stralende huid.


Duur: 120 min                                                                                            € 95,00